Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

JOTI 2011

Skrevet av Rolf C. Bergheim
torsdag 06. oktober 2011 20:02

Jota / joti - 2011Vi vil i år arrangere JOTI (Jamboree On The Internet) på sjøbadet igjen likt som vi gjorde i fjor.

Det blir et helgearrangement, 14. - 16. oktober, hvor speiderne skal snakke med og lære om speidere fra hele verden gjennom aktivt bruk av IRC.

IRC er et program som gjør det mulig å snakke sammen med flere tusen andre personer over internett. Alle som deltar vil få muligheten til og chatte med speidere fra hele verden gjennom dette programmet som er veldig sikkert for speiderne og som blir overvåket av forhåndsgodkjente speiderledere fra hele verden. Fordelen ved bruk av IRC fremfor for eksempel Facebook eller MSN er at via IRC vil det alltid være noen voksne som følger med på samtalene som foregår i kanalene og som vil kunne hive ut / snakke til personer som oppfører seg uønsket. Det er heller ikke mulighet for verken bruk av webkamera eller å legge ut/sende bilder da IRC kun tillatter tekst.

Hele helgen vil vi tilbringe på speiderhuset, det vil selvsagt bli brukt mye tid innendørs og foran datamaskinen. Mange vil og bruke anledningen til å spille dataspill med sine speidervenner som deltar, men vi vil også legge opp til noen obligatoriske økter utendørs. Blant annet så vil det være mulighet for å få arbeidstimer da Nordsjø skal rigges ned for vinteren samme helg.

Mat lages felles i løpet av hele helgen, eneste speiderne trenger å ta med seg selv er snop og drikke som de måtte ønske å ha i løpet av helgen. Det kan være en ide og bare ta med penger til dette da en luftetur til Rema som ligger 10min borte absolutt er å anbefale.

Pris:

300,- for hele helgen

Sted:

Sjøbadet.

Dato:

14-16 oktober.

Tid:

Oppmøte på speiderhuset fra klokken 18:00
(Vi avslutter på søndag rundt klokken 15.)

Påmelding skjer til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ALLE som vil delta må melde seg på med navn senest torsdag 13. oktober.
Det er i år veldig viktig å melde seg på innen fristen da vi kan bli veldig mange og det kan være vi blir for mange.


Dere trenger å pakke med følgende:

  • Datamaskin og alle kabler som hører til denne.
  • Sovepose/Liggeunderlag
  • Varme klær til å være ute i
  • Tannkost
  • Lommelykt

Ved spørsmål kan dere sende en epost til: Rolf Bergheim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sist oppdatert lørdag 14. april 2012 22:51
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame