Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Patrulje fisk oppsummerer årets NM

Skrevet av Patrulje Fisk
torsdag 13. juni 2013 22:46

Patrulje fiskPå fredag morning møtte alle opp på Sjøbadet. Vi hadde pakket fellesutstyret på forrige møte. Vi lesset ombord bagasjen og satte i vei.

Bilturen virket veldig lang. Vi stoppet etter Kristiansand for å få oss litt mat. Med pizza og brus var vi nesten klare. Nå skulle bare Joar, Tjerand og Halvard finne en maskot. Dette viste seg å være vanskligere gjort enn sagt, men etter en stund fant de en Delfin. Delfinen blei dekorert med Fisk og hoggtenner.

FlipperspillNår klokka ble halv 5 ankom vi leiren. Vi lastet av utstyret og Birger forsvant. Vi satt opp leiren og ble ferdig til åpningsleirbålet. Etter showet ble vi bedre venner med naboer og kvelden tok slutt.

Når klokka ble 7 gikk alarmen. Vi fekk alle i seg frokost og Tjerand gjekk på peffmøtet. Når han returnerte fikset vi litt på leiren før vi marsjerte bort til scenen for flaggheis og konkurransestart.
Først var det den praktisk oppgave 1. Der skulle vi lage et flipperspill.

Vi hadde nudler til lunsje som Karoline laget. Deretter returnerte vi til konkurranseområdet. Nå skulle vi ha orientering og praktisk oppgave 2. Tjerand og Joar blei valgt ut til å springe. Di tok av gårde og vi ble sittende igjen. Før de hadde forlatt oss hadde vi begynt på den praktiske oppgava. Der skulle vi lage en båt. Vi hadde med oss det nødvendige utsyret. Halvard og Joar satt i gang med å lage forma til båten. Dette viste seg å være vanskligere enn gjort. Baugen skulle ha ei anvisning på 45 grader som dem ikke fant helt ut av først. Men etter noen smarte tanker gikk di i gang og sagte, den ble ikke helt ben men grei nok. Joar og Tjerand tok avgårde og nå var det bare propell, seil, montering og den teoretiske delen av orienteringa igjen. Den gikk ikke så bra. Vi pakket sammen og returnerte til leiren.

Tjerand og Joar returnerte etter en times tid. Vi fikk alle i oss litt mat før teorioppgava begynte.

image005De hadde fått full pott på orienteringa!! CoolLaughing Vi slappet av i noen timer før matoppgava begynte. Vi skulle lage biff, hjemmelaget bernaisaus, salat og kokte poteter til hovudrett. Til dessert var det fruktsalat. Vi måtte spise i minst 20 minutter sammen, noe som viste seg å ikke være noe problem.
På dette gikk det også svært godt og vi fikk full pott på det og!! SurprisedLaughing Når det var sagt gikk oppvasken veldig fort siden vi hadde dårlig tid igjen. Men etter nesten to timers arbeid og spising gjekk dette også veldig bra.

Leiren var vasket og ryddet for kvelden, og nå var det bare leirbålet igjen. Joar forsvant med dyna si, og han var ikke å se før morgendagen. Vi andre gikk til leirbålet og koste oss der før kvelden tok slutt.

Joar med puta si ....Søndag var det tid for rundløype, og alt gikk greit. Vi scoret ca. midt på treet. Når vi returnerte til leiren igjen begynte vi å rigge ned leiren. Vi lesset alt ombord i hengeren og fekk med oss avslutninga før vi forlot leiren.

Etter en lang og kjekk helg var det veldig rolig i bilen på vei tilbake ...

Sist oppdatert torsdag 01. mai 2014 19:58
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame