Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

JOTI 2013

Skrevet av Administrator
fredag 11. oktober 2013 20:02

Joti 2013Det blir i år JOTI (Jamboree On The Internet) på sjøbadet igjen likt som vi gjorde i fjor.

Det blir et helgearrangement, 18. - 20. oktober, hvor speiderne skal snakke med og lære om speidere fra hele verden gjennom aktivt bruk av IRC.

IRC er et program som gjør det mulig å snakke sammen med flere tusen andre personer over internett. Alle som deltar vil få muligheten til og chatte med speidere fra hele verden gjennom dette programmet som er veldig sikkert for speiderne og som blir overvåket av forhåndsgodkjente speiderledere fra hele verden. Fordelen ved bruk av IRC fremfor for eksempel Facebook eller MSN er at via IRC vil det alltid være noen voksne som følger med på samtalene som foregår i kanalene og som vil kunne hive ut / snakke til personer som oppfører seg uønsket. Det er heller ikke mulighet for verken bruk av webkamera eller å legge ut/sende bilder da IRC kun tillatter tekst.

Hele helgen vil vi tilbringe på speiderhuset, det vil selvsagt bli brukt mye tid innendørs og foran datamaskinen. Mange vil og bruke anledningen til å spille dataspill med sine speidervenner som deltar, men vi vil også legge opp til noen obligatoriske økter utendørs. Blant annet så vil det være mulighet for å få arbeidstimer da Nordsjø, Delfin og andre båter skal rigges ned for vinteren samme helg.

Mat lages felles i løpet av hele helgen, eneste speiderne trenger å ta med seg selv er snop og drikke som de måtte ønske å ha i løpet av helgen. Det kan være en ide og bare ta med penger til dette da en luftetur til Rema som ligger 10min borte absolutt er å anbefale.

Pris:

300,- for hele helgen

Sted:

Sjøbadet.

Dato:

18-20 oktober.

Tid:

Oppmøte på speiderhuset fra klokken 18:00
(Vi avslutter på søndag rundt klokken 15.)

Påmelding innen onsdag 16. oktober kl 22:00 via link: http://bit.ly/1awutco

Dere trenger å pakke med følgende:

  • Datamaskin og alle kabler som hører til denne.
  • Sovepose/Liggeunderlag
  • Varme klær til å være ute i
  • Tannkost
  • Lommelykt

 

Sist oppdatert tirsdag 12. november 2013 23:24
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame