Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Støtt Sjøpeideren - Kjøp toalettpapir

Skrevet av Foreldrelaget

toalettpapirStøtt Sjøpeideren - Kjøp toalettpapir. Vi har toalettpapir på lager, klar for levering.

Toalettpapiret er et supermykt Maske soft 3-lags toalettpapir pakket i 6-pakning. Produktet er miljømerket med Svanen.

Pris pr. sekk kr 300,-  (42 ruller)
(kto.nr:  3260.16.82892)

Toalettpapiret kan fås utlevert på Sjøbadet (Daleveien 110) ved våre møter mandag til torsdag mellom kl 18:00 og 20:00. Levering kan også ordnes i vårt nærområde, send da en bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ønsket antall og leveringsadresse.

En av utfordringene for frivillige organisasjoner er å skaffe nok inntekter til driften. Tidligere har vi støttet oss på inntekter fra utdelingen av telefonkataloger i Sandnes, men ved bortfallet av disse må vi finne alternativer.

svanemerketKontingenter, sponsorer, offentlige tilskudd og Grasrotmidler er noen av dagens inntektskilder til 2. Sandnes Sjø, men vi trenger flere ben å stå på for å kunne tilby våre medlemer, speiderne, godt materiell og mulighet for å reise på tur og tokt.

Sjøspeiderne i Sandnes mener derfor at ved å tilby toalettpapir av beste kvalitet til alle som trenger dette - og det gjør vi vel alle ..... kan alle bidra til å støtte driffen av gruppen samtidig som man kjøper noe man faktisk har bruk for.

 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame