Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Sommertokt 2013 - informasjon

tirsdag 18. juni 2013 20:58

sommertokt 2013 Så er sommerens eventyr rett rundt hjørnet, og det er på tide å bli klar for tur.

Avreise / oppmøte (Sjøbadet): fredag 21.6 kl 18:00
Ankomst retur (Sjøbadet): fredag 5.7 i tide for å rekke leir i Stavanger.

Vi holder et kort infomøte på speiderhuset onsdag 19.6 kl 20:15. Alle deltakere, foreldre og andre med interesse er hjertelig velkomne.

 

Det sier seg selv at med 14 dager på å seile fra Sandnes til Stavanger (for så å ta turen tilbake til Sandnes for å rekke bussen) så må vi ta en omvei...

Det er pr i dag påmeldt 20 vandrere, 7 rovere, 3 ledere og 1 lederbarn. I tillegg kommer noen ledere til å delta på deler av toktet. For at alle skal få plass og anledning til max moro og læring tar vi ut:

1 stk flaggskip og gruppens stolthet: Nordsjø
1 stk seilskøyte Delfin
2 stk Gibsea Gipsy & Sisu
1 stk innlånt patruljebåt ”Båt tidligere kjent som Stinemor”
1 stk lederbåt på noe av turen

Omveien vi skal ta går som tidligere nevnt nordover. Vi kommer til å starte med forsiktige etapper for at alle båtene kommer i gjenge med sine rutiner, og vil i hovedsak fortsette med det gjennom hele turen. Det blir satt av rikelig med tid til soling, bading og ellers det som følger med den bestilte knallsommeren. Med dette opplegget blir ikke målet å komme lengst mulig, men å ha det kjekkest mulig. Håpet fra planleggingen er at vi har det så kjekt på veien at vi aldri når Bergen, men det vil uansett ikke være aktuelt å krysse Fensfjorden. På veien ned igjen har vi bestilt plass på Skudefestivalen fra 4 til 5/7, der planen er å møte sjøpeiderne som kommer seilende fra øst- og sørlandet. Vi seiler så sammen til Stavanger, men vi tar nok for vår del en sving innom Daleveien 110 og vasker båter og speidere.

Kontakter:
Morten Haugstad 95242888 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Birger Bøe 95834349

Hjemmeleder:
Sigmund Andreassen 47811640

Sist oppdatert søndag 01. september 2013 12:37
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame