Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Oppdatering fra Høsttokt

Skrevet av Nordsjøskipper'n
onsdag 10. oktober 2012 21:36

SDC11944Avreisen gikk som planlagt og Nordsjø, Delfin og Sisu tuffet ut gandsfjorden med kurs mot mastrafjorden. Vi la oss til ved Utstein kloster hotel for natten.

Etter en god frokost med egg og bacon, gikk vi først til Vikevåg for å supplere med cola og diverse før vi fortsatte mot hytteparadiset til Morten på borgøy. Der hadde vi hyttekos med god mat og Ludo.

SDC11943Dagen etterpå gikk vi lenger inn i fjorden til skjoldastraumen gjennom slusene. Vi loffet litt rundt i skjoldafjorden før vi gikk tilbake gjennom slusene. På veien tilbake valgte Sisu grunnere farvann i skjærgården. Det grønne på kartet betyr ikke kraftig algevekst. Vi gikk tilbake til Borgøy her fikk vi kjempegod kake og Anette fikk prøve luftgeværskyting.

Derfra heiste Nordsjø, Delfin og Sisu seilene og satte kursen mot Helgøysund. Her fikk vi handlet og tatt en etterlengtet dusj. Dagen etter hadde vi trossekaste konkurranse hvor Frank ble erklært Supermann. Neste nøye utvalgte havn ligger i Økstrafjorden, her ble det grilling, leirbål og spøkelseshistorier. Sanna og Anette levde seg skikkelig inn. Neste mål var verdens navle Judaberg, her hadde vi et mannskapsbytte og crewmobilen ble fylt opp av Morten, Hege og Tord. Vi fortsatte mot Bersagel hvor vi i skrivende stund spiller kort og planlegger den videre seilasen.

Hilsen Mannskapet på Nordsjø, Delfin og Sisu

 

SDC11940 SDC11954

Sist oppdatert søndag 13. april 2014 13:55
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame