Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Delfin på nye eventyr

Skrevet av Ragnar Lura
tirsdag 03. juli 2012 16:00

SDC11644Søndagsmorning var skuta pakket og satte kurs sørover mot tørrere strøk.

Været ut mot bøyen var hompete, med fart på 2knop og regn var det herlig å sette litt seil og cruise nedover mot Grønnsfjorden.

Mons som ikke var helt vant til rattstyring på Delfinen så han prøvde lenge å finne en måte å holde kursen på, når vi endelig gratulerte han med å holde samme kurs i mer enn 5minutter fant vi ut at grunnen til dette var at beslaget til styringen var knukket. Rask oppkobling av rorkult så var vi i rute igjen.

ternen

SDC11664

 

 

Mads vant spykonkurransen med både 1. og 2.plass, gjengen gratulerer!

Mandagsmorning 0600 la vi til kai på familien Wathne sin brygge, utpå dagen fikk vi demontert styringen og maskinert nytt beslag i Lyngdal. De fleste fikk testet sine vannskikunster, og hyttefolket inviterte til grilling og leirbål hele kvelden! Takk for en fin kveld!

SDC11657

Tirsdag var det på tide å komme oss videre østover, vi bunkret noe diesel på Flekkerøya, traff Einar Øsleby i Skøy på fjorden, isstopp i Kr.Sand og videre til Terneviga. I Terneviga fikk vi besøk av flere fra Syvende.

SDC11674

I dag har vi tøffet rolig gjennom Blindleia, hatt kaffistopp på Caroline, skuta til Lars Henning og Kjell som ligger i Sandnes, og går nå videre mot Risørområdet.

Båt og mannskap er helt topp, og vi har en kjempetur østover!

SDC11676


Sist oppdatert onsdag 18. juli 2012 10:25
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame