Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Sommerleir - informasjon

Skrevet av Leirkomiteen
torsdag 27. juni 2013 20:13

thumb leir2013Da nærmer det seg avreise til sommerleir. Leiren er allerede under bygging og vi gleder oss til å innta leiren.

Oppmøte sjøbadet kl 08:45 lørdag 6. juli. Pakk i sekk, samt ha med en mindre svipptursekk for bruk på utflukter og i leir. Det er haik så en skikkelig sekk er påkrevd. Vi har fellestransport med buss fra sjøbadet.

Vennligst ikke parker inn mot sjøbadet. Parker eventuelt på båthavn rett forbi speiderhuset. Bussen skal ha plass til å parkere og det blir masse baggasje og speidere. Område til venstre fro innkjøring vil være åpent men dette er jo begrenset.

Retur blir lørdag 13/7 ca rundt kl 15:30. Det blir ikke felles utpakking lørdag da vi antakelig ikke har fått ut fellesutstyr fra leirområde.

Dugnadstider for avtalt dugnad
Torsdag før leir. Sjøbadet kl 19:00
Fredag før leir. Leirområde kl 17:00
Søndag etter leir. Utpakk sjøbadet kl 12:00.
Søndag etter leir. Vask av kjøkkenutstyr 12:00. Stavanger
Onsdag etter leir. Nedpakking av utstyr, sjøbadet kl 18:00

Ellers må alle sende inn vedlagt utfylt helseattest senest innen fredag 5/7 kl 16:00. Manglende attest må eventuelt fylles ut før avreise. Disse oppbevares låst og med begrenset tilgang, makuleres etter leir. Denne sendes ferdig utfylt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Program for leir
Lørdag, ankomst og innsjekk. Åpningsleirbål på kveld
Søndag, Vi bygger leir
mandag, Prekestoltur
Tirdag, Gruppebidrag, speiderne besøker andre grupper for oppgaver, felles tur til badehall. Besøksdag, fra kl 18:00 når speiderne er tilbake fra bading
Onsdag, Vi reiser på Haik
Torsdag. Vi kommer hjem fra haik
Fredag. Finale, avslutningsleirbål.
Lørdag. Vi pakker med og reiser hjem

Ellers så har vi avtalt kr 500 i lommepenger som kan oppbevares i «banken». Dette leveres inn ved avreise i en konvolutt i små sedler, helst 50 lapper. Dette gjelder ikke vandrere som kan styre dette selv. Cool

Vedlagt ligger også patruljeinndeling. Dette ønsker vi ikke endringer i da det ligger mye arbeid i å fordele speiderne. Mange hensyn skal tas, hvem ønsker å være sammen, hvem kan ikke være sammen, jevn fordeling av speidere i grupper og kjønn samt inndeling i peff og assistent for hver patrulje.

icon Helsekort sommerleir 2013
icon Patrulje inndeling / program
icon Gruppe info 05 

 

 Vel møtt

Speiderhilsen, Ledere.

 

Sist oppdatert søndag 01. september 2013 12:36
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame