Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Landsleir - Stavanger 2013

Skrevet av Leirkomiteen
søndag 24. mars 2013 20:13

thumb leir2013Årets sommerleir blir denne gangen i Stavanger. NSF / Vesterlen krets står i år for leiren og den blir holdt ved Hafrsfjord , Møllebukta.

Leiren holdes fra 6. - 13. juli, dvs. lørdag til lørdag. Det ser ut til å være stor interesse for årets leir, og vi håper på like mange eller flere en fjorårets leir der nær 60 speidere deltok. Leiren er for stifinnere, vandrere, rovere og ledere (og lederbarn).

 

Vi jobber med årets opplegg, men vi kommer til å arrangere felles avreise fra Sjøbadet med felles buss og retur til samme sted. Selv om leiren er nær så må vi sørge for å komme i samlet gruppe. Det vil heller ikke være mulighet for eget oppmøte ved leirsted. Det er over 10.000 speidere som skal ankomme leiren denne dagen, og vi skal også ha følelsen av å være på tur.

Oppmøte vil være morgenen lørdag 6. juli ved Sjøbadet. Alle pakker utstyr i sekk, og ikke i bag. Detaljer om leir, tidspunkter og eventuelt informasjonsmøte vil komme senere.

Pris for årets leir blir 3.500 kr.

Dette skal dekke leirkontigent på 2.750 samt fellesutgifter for gruppa. Søskenrabatt vil være 50% fra og med tredje søsken av leirkontigenen på 2.750, ikke av de resterende fellesutgifter.

Påmelding vil i år utføres på følgende måte. Gruppa sørger for felles påmelding for gruppa. Det er en forutsetning om betalt speiderkontigent for 2013 for å kunne være med. Speiderne meldes på via link på hjemmeside. Her fylles speiderinfo samt kontaktinformasjon for primær og sekundær hjemmekontakt. Begge skal fylles ut, og dette skal være noen som er tilgjengelige under leiren. Endringer på dette kommuniseres leiransvarlig / enhetsledere. Deretter betales et forskudd på kr 1.000 per speider til kontonummer 3260.29.59170 innen 19. april. Merkes med sommerleir, navn på speider samt enhet. (f.eks ”Sommerleir, Ida Stranden , Vandrer”). Link til påmelding: http://bit.ly/X5BpeX

Påmelding via skjema (link: http://bit.ly/X5BpeX) + betaling av forskudd innen 19. april = påmelding til leir.

Restbeløp betales til samme kontonummer, 3260.29.59170, senest 24. mai.

Vi kommer fortløpende til å legge ut informasjon om leiren på hjemmesiden.

Informasjon i Word format: icon Påmelding sommerleir 2013 - Leir info 1

Her er litt informasjon for dem som er interessert:
http://www.stavanger2013.no/articles/view/id/last-ned-brosjyre

Sist oppdatert søndag 01. september 2013 12:38
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame