Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Sommerleir Dag 5

Skrevet av Frode Stranden
torsdag 26. juli 2012 01:05

thumb IMG 2171Sommerleir Dag 5

Den store vaskedagen. Dagens store aktivitet var bløtlegging og vasking av alle speiderne. To puljer med speidere besøkte Holstebro Badeland.

Stifinnerer på formiddagen og vandrerne på ettermidagen. Alle speiderne hadde det kjempekjekt. Vi hadde et besøk senere på kvelden på førstehjelpsstasjonen grunnet litt grus i et sår under en fot og førstehjelperen takket for at det endelig dukket opp en ren fot :)

 

Stifinnerpatrulje Rokkflu var i Struer der det fikk prøvd seg på havkajak. Tror de fleste ikke kom tørre på land men de var riktig fornøyde allikevel.

IMG 2173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen stifinnere fikk en tur ut å spise pizza pga et alt for travelt program som ikke ga rom til middagsmat. Ingen klager på menyen i dag :).Stifinnere fikk prøvd seg på tretoppklatring og alle kom seg opp i tauene. Inga var særdeles ivrig og fant seg det høyeste treet.

2012-07-25 20.51.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er vi vel tilbake i leiren. Frode, leirsjef fikk høyt blodtrykk av vandrernes ryddeprosjekt. 

Dette foregår på følgende måte. Alle ting hives ut av telt for deretter å rydde inne i teltet. Upps noe mer interessant dukket opp og leiren ble forlatt i en tilstand som ligner en velbrukt sigøynercamp. Ikke veldig moro å rydde med lommelykt :(

 

 

Sist oppdatert torsdag 09. mai 2013 14:11
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame