Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Sommerleir Dag 4

Skrevet av Frode Stranden
onsdag 25. juli 2012 01:50

thumb UntitledSommerleir Dag 4.

I dag har vi hatt en innholdsrik dag og et kjempefint vær. Temperaturen har vært langt over shorts vær og solkremen må flittig benyttes. Den første stifinner patruljen var i dag i badeland og luktet rent  når de kom tilbake. Resten står for tur i morgen :)

De andre stifinnerner hadde aktivitet der de fikk bygge med Lego. Så mange klosser og fine byggverk har ikke jeg set siden jeg som liten besøkte legoland. En egen bydel i Holstebro kommune med mange forslag til nyutvikling ble resultatet.

Ellers ble dagen avsluttet med en aktivitet for vandrerne som de var halvlunkne til på forhånd men der de hadde en kjempeopplevelse. Noen stilte steg opp til en andre runde selv om det var lang ventetid. Aktiviteten bestod i å klatre oppover et tau til opp til 15 meter opp i trærne kun hengende i et klatretau og sele. Noen fikk utfordret høydeskrekken men alle som kom opp.

Det ble også bursdagsfeiringfor Sander Eikeskog med sang og bløtkake. Ledere fikk laget ikke mindre en 6 fløtekaker som alle gikk ned på høykant. Særdeles vellykket var en kommentar, bedre en bestemors kake var en annen. 

Kvelden ble avsluttet med innstramming av leggetider. Det har vist seg at sen leggetid ikke gir nok ladetid for slitne stifinnere. Ro i leiren kl 23:00 er nå spesifisert som ferdig i telt og sovepose, ikke på vei til kveldsstell.

Vandrerne jobber flittig med å treffe gamle og nye speidere fra andre land og grupper. Riktig  flinkte til å utnytte fritiden godt til sosial mingling innad i gruppen og med andre er de.

2012-07-24 10.05.09

 

 

Sist oppdatert torsdag 26. juli 2012 19:20
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame