Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Sommerleir 2015

Skrevet av Frode Stranden
mandag 16. mars 2015 07:03

Sø '15Årets sommerleir går som kjent til Danmark der vi deltar på sjøspeiderleir for danske sjøspeidere.

Stedet er Egå Marina nord for Århus.Av sjøspeidergrupper i område så skal også 1 Tananger sjø delta. Se http://www.soe15.dk/ for mer info om leirsted.


Når 
Vi reiser Mandag 27 Juli fra Risavika med Fjordline adgang kl 20:00
Retur ankomst samme sted 5 Aug kl 06:30

Opplegget blir som følgende
Avreise Risavika med ferje til Hirsthals , deretter buss til speidersleir med ankomst på åpningsdag tirsdag 27 Juli.

Ukeplan

Ukeplanen vil være som over men Armada siste dag er bare for toktdeltakere på vei hjem. Vi vil istede reise til Djurs sommerland og bruke dagen her før vi på ettermiddagen setter kursen til Hirtshals for hjemreise.

Gruppens egen dag vil være aktivitet i gruppas regi der planen er å besøke Fregatten Jylland som er et maritimt aktivitetssenter med utgangspunkt i Fregatten Jylland. http://www.fregatten-jylland.dk/

Overnatting blir som vanlig i patruljetelt i felles leirområde. Vi sover ikke i båt. Ellers er det sjøspeiderleir så hoveddelen av aktivitetene vil være vannrelatert med store og små båter.

Påmelding
Prisen er foreløpig satt til 3900.
Påmelding gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjema http://goo.gl/forms/ufvvg67KrE samt betale inn første del av leirkontigent (kr. 1.000,-) til kontonummer 3260.29.59170 innen 15 April. Husk påmelding via skjema og betaling. Merk betaling med navn til speider samt enhet (Stifinner, Vandrer, rover )

Betalt medlemskontigent OG betalt dugnad (dopapir) er også påkrevd.
Endelig betaling 1 Juni

Det vil ellers avholdes info møte ved en senere anledning. Alt er ikke fastsatt enda og vi jobber med detaljene. Det vil ellers avholdes tokt til og gjerne fra speiderleir for vandrere og rovere. Info om dette kommer senere.

Minner ellers på at alle må fylle ut helsekort, sørge for reiseforsikring samt fremskafe Helfo helsetrydgekort før avreise.

Sist oppdatert mandag 16. mars 2015 07:04
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame