Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Litt mer info om pinseleiren

Skrevet av Administrator
onsdag 15. mai 2013 00:00

pinseleirDet nærmer seg pinseleir, og her kommer litt informasjon.

Avreise blir rett etter at folketoget i Sandnes er ferdig. For dem som skal gå i 17 Mai toget så går vi samlet direkte fra toget ned til Sandnes indre havn der alle båtene vil ligge. Vi går direkte fra Sandnes indre havn og til Fårøy.

Dersom noen ikke går i toget så er seneste oppmøte kl 17:00


Det vil være speidere tilstede fra kl 13:00 slik at bagasje kan avleveres før tog for dem som ønsker dette. Stifinner 1 skal reise med Nordsjø og Stifinner 2 skal i Delfin. Vandrere og rovere vil bli tildelt båt før avgang. Pakk ting som trengs for tur inn i en liten sekk da baggasje vil bli pakket ned og er ikke tilgjengelig under seilas.

Retur vil være ca kl 17:00 mandag og ingen får reise hjem før båtene er rengjort og leirutstyr pakket ned. Følg gjerne på AIS på hjemmesiden for å følge med på seilas.

Flokk vil reise fra sjøbadet lørdag kl 08:30 og avreise blir med Caroline. Det vil bli servert frokost ombord og pakk ting som trengs på seilas i liten sekk da hovedbaggasje blir stuet vet underveis. Flokk sikter på å være tilbake i Sandnes søndag ca kl 20:00

Sist oppdatert tirsdag 21. mai 2013 21:01
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame