Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Hjemseilas fra Sverige

Skrevet av Kjølsvinet
fredag 16. juli 2010 15:34

HjemseilasVærfast i Mandal finner jeg tid til å skrive en rapport fra seilasen med Nordsjø og Sisu hjem fra Sverige.

Vi startet fra leiren lørdagsformiddag, og gikk til Strømstad. Her handlet Sisu inn nok cola til ett års forbruk, og vi fikk gjennoppleve litt Armadafølelse utover dagen når de fleste båtene hadde en stoppetur her...

 

Søndag tøffet vi over til Jomfruland og Kragerø, (Tøffere enn toget, sier Stine i bakrunnen her.) Vi fikk servert fiskesuppe av gamle Mo på hytten deres, og hadde en fin aften.

Mandag handlet vi først i Kragerø, før vi satte kurs mot Risør der vi plukket opp Asbjørn og gikk videre til Lyngør. Her splittet armadaen seg, når de fra sørlige trakter og ytre sola ville videre. Mens Sisu og Nordsjø ble liggende igjen til neste dag.

Tirsdag hadde vi først isstopp i Arendal, der Stine ville prøve på 2 steg hopp i land, og endte som en trillende ballong på kaien. Han stakkars mannen som ville ta imot trossa, måtte ta imot Stine som kom flyvende i steden. Etter is, og vann krysset vi ut fra Arendal og satte kurs mot Grimstad.

Onsdag handlet vi inn mat før vi tøffet ned mot Lillesand, hadde lunsj og seilte gjennom Ulvøysund og Kåsefjorden(havet), før vi la oss i Terneviga. Karoline og Jørgen reiste hjem med tog.

Torsdag fulte vi diesel og is, noe de fleste (- Bjørnar) angret på når vi seilte vest-over. Det blåste godt og med mye dønninger fant vi ut at Mandal var en fin plass for å bunkre strekkfisker til Sisu, og ligge værfast til det rette været skulle dukke opp.

Idag har noen lekt badeløver i det lokale badekaret, mens andre foretrakk en dusj. Vi håper at vinden og bølgene skal løye til kvelden, slik at vi kan sette kurs vestover igjen. Cool

Sist oppdatert lørdag 14. april 2012 22:51
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame