Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Referat 18.-21. Juli

Skrevet av Karoline - Ternen
mandag 23. juli 2007 14:29

Onsdag 18.juli gikk vi fra Den Helder, og fartet mot Alkmaar. Der sprang vi rundt og shoppet litt is og brus og Björn Borg boksere. Vi hoppet inn i båtene, og kjørte mot en Nederlandsk leir på øyen Stierop. Vi hadde gjørmebading og leirbål med hollenderne og koste oss til søvnen tok oss. Denne kvelden kom søvnen ganske sent, så mange var oppe til 5-6 tiden.

Torsdag 19. juli
Vi startet med seilas sammen med hollenderne. Vi fikk gå og prøve deres små seilbåter, mens de fikk være med i de store. Vannet var utrolig grumsete, men det stoppet ikke mange i å bade. De badet og sprutet, helt til vi ble hentet inn. Vi gjorde oss klare igjen, og vinket hadet til Hollenderne. Vi seilte langt og lenger enn langt, så kom vi til noe turist greier. Der fant Spleis mannskapet ut at de skulle gå å spise pannekaker, så alle måtte vente tålmodig på dem til de hadde sist opp. Havbraat gikk på grunn, og hadde noe gale med motoren, men det ble fikset, så vi reiste videre mot Amsterdam. På kvelden ankom vi hovedstaden i Holland. Vi fikk en liten rund tur, før vi gikk til kaien og noen la seg.

Fredag 20. juli
Vi var det på tide med shopping! Før vi gikk rundt i Amsterdam, var vi på Nemo. Nemo var et STORT teknisk museum, hvor du kunne teste mange ulike ting. Vi var der i noen timer, så laget vi grupper, og hoppet på vei til butikkene. Alle storkoste seg. Mange fant Red light district, og sprang rundt der, mens andre nøyet seg med suvenir butikker. Vi fikk shoppe i totalt 9,5 timer! Vi fikk mat av troppen på en kina restaurant klokken seks, så vi spiste oss gode og mette. Jeg var litt sur, for jeg visste Harry Potter kom ut den dagen klokken tolv og vi skulle reise før det. Men jeg beit det i meg, og klokken halv tolv reiste vi fra Amsterdam.

Lørdag 21. juli
Denne dagen ble det masse kjøring i kanaler. Vi var ganske mange timer foran de andre, for de hadde glemt å fylle diesel. Vi skulle inn en plass og kjøpe Harry Potter, men der var det for grunt, så vi kjørte videre. Vi kjøpte mat på en dagligvare butikk, så kjørte vi mer. Om kvelden gikk vi inn til Villhem stadt. Der snakket vi med Hollendere, så la vi oss i køyene på nytt.

 

Sist oppdatert lørdag 14. april 2012 22:51
 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame