Navigasjon
 
 
 
Gå planken
   
 
Mannskap
 

Logg inn

 
 
Seilloftet
 

Støttespillere

john-dahle-reduced-logo
Grasrotandelen
Sandnes Sparebank
SR-Bank
A/S Norske Shell
Pronav
Sharp Stavanger
 
 
 

Leir & Tokt

Her finner du reiseskildringer, referat, bilder og informasjon fra mange av våre ulike leirer og tokt. Se et lite utdrag nedenfor.

 

 

oseanor.gif

Utdrag fra et av reisebrevene til Armada 2007.

..... men det var nok ikke slutten på uhell, for en uheldig speider i Nordsjø mistet den helt nye og pene kaffe kjelen i vannet. Som alle vet, flyter ikke kaffekjeler, så den sank ned til bunnen av Danmarks sjø. Nordsjø har et budsjett som sier at man skal bare bruke penger til en kaffe kjele pr. år, så nå har ikke Nordsjø kaffe kjele før 12. Juli 2008. Til slutt kom en MMS melding med bilde av en sprukket vanntank om bord i Nordsjø, en sveis lekker på ferskvannstankenSad. For å få kaffe nå, må et av mannskapet om bord i Nordsjø, ut å tigge etter kaffe eller varmt vann i en termos.


Kretsleir 2007Fra krestleir 2007 på Landa

.... på fredag reiser vi ca 60 speidere fra 2.Sandnes sjø, og gleder oss til en topp uke på Landagården, Forsand. Som dere sikkert har fått med dere er årets tema Vikingleir! Vi har de siste månedene sydd vikingklær og lagt sverd sammen med speiderne så nå skal vi stille sterkt i krig på Landa!

Aktiviteter er blandt annet: Haik (en natt der speiderne skal ut i naturen å klare seg på egenhånd. Disse rutene er delt opp etter vanskelighetsgrad o.l.) Hønseslakting, økselaging og arkologiske utgravninger på landa.

På vei til åpningsting

 
 
 
Navigasjonsinstr.
 

Webkamera

 
 
Fra styrhuset
   
 
Reklame